Welkom in de SaniMobiel!

SaniMobiel® opstapje

Badkamer verbouwen?
Huur een tijdelijke badkamer.

De antislipvloer voorkomt uitglijden. Het moderne badmeubel biedt het gemak van een ruim hoekblad met een roestvrijstalen bak voorzien van een luxe mengkraan. Uiteraard is de SaniMobiel voorzien van verwarming en verlichting.

Voor jong & oud

Multifunctioneel ingericht, hygiënisch en comfortabel.
Voor ieder wat wils. De SaniMobiel toiletruimte is multifunctioneel ingericht. Het werkvlak van de wastafel kan worden vergroot door eenvoudig een scharnierend werkblad neer te laten voor bijvoorbeeld het aankleedkussen om de baby te verzorgen, deze zit alleen in de SaniMobiels met toilet. Alle wanden en werkvlakken in de SaniMobiel zijn gemakkelijk te reinigen waardoor een hygiënisch verblijf verzekerd is. Na elk verhuur wordt de SaniMobiel gereinigd en ontsmet.

Veilig & Flexibel

Aangekomen op plaats van bestemming wordt de SaniMobiel eerst waterpas opgesteld en veilig "verankerd". Door aansluitingen met flexibele leidingen is de SaniMobiel snel gereed om te gebruiken.

Warm & Koud

Hierboven een blik in het technisch hart van de SaniMobiel. In deze kast, die overigens uit veiligheidsoverwegingen voor de gebruiker gesloten blijft, is o.a. de warmwatervoorziening gemonteerd.

SaniBroyeur

Het toilet is voorzien van een sanibroyeur die er voor zorgt dat alle afvalproducten vermaalt en afgevoerd worden via een leiding van slecht 3,5 cm.

 

 

© Copyright 2005-2015 - Bouwsema Keukenmontage
Webdesign & hosting Colournorm - Assen